Workshop ‘Plan je eigen supertoffe bruiloft’

Willen jullie zeker zijn van een supertoffe en goed georganiseerde bruiloft maar hebben jullie simpelweg geen budget (meer) over voor een weddingplanner? Dan is deze workshop een top idee!

Samen met jullie en andere brides and grooms to be doorlopen we in een 2,5 uur durende workshop alle stappen van de organisatie van jullie bruiloft. Van het draaiboek, de tijdsplanning, het uitzoeken van de leveranciers (waaaaar begin je??), praktische zaken en valkuilken, de gastenlijst, enzovoort. Ik neem jullie mee in de wereld van het weddingplannen waardoor jullie op een ontspannen en zelfverzekerde manier jullie eigen big day kunnen plannen en natuurlijk beleven. Natuurlijk is er ook heel veel ruimte om vragen te stellen!

Tijdens de workshop worden jullie natuurlijk voorzien van lekkere sweets en genoeg te drinken!.

DATA:
Zaterdag 17 juni 2017 – Plek voor 4 bruidsparen
Zondag 9 juli 2017 – Plek voor 4 bruidsparen

TIJD:
14:00 – 16:30

KOSTEN:
€100,- per bruidspaar voor een 2,5 uur durende workshop en toffe goodie bag

LOCATIE:
Ohlala Weddings HQ
Loevestein 33, Ede
Parkeren kan voor de deur.

AANMELDEN:
Staan jullie al te springen? Aanmelden kan via ingeborg@ohlala-weddings.nl o.v.v. ‘Workshop’ en de datum waarop jullie willen meedoen.
N.B. de workshop gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen (minimaal 3 bruidsparen)

De workshop is bedoeld voor bruidsparen maar je kan natuurlijk ook met je ceremoniemeester komen wanneer de bruidegom niet zo heel veel zin heeft 😉