Workshop ‘Plan je eigen supertoffe bruiloft’

OP DIT MOMENT STAAN ER NOG GEEN NIEUWE WORKSHOPS GEPLAND. WIL JE OP DE HOOGTE GEHOUDEN WORDEN VAN NIEUWE DATA? LET ME KNOW! WIL JE WEDDINGPLANNER WORDEN? DAN IS DE MASTERCLASS VOOR STARTENDE WEDDINGPLANNERS ZEKER IETS VOOR JOU.

Willen jullie zeker zijn van een supertoffe en goed georganiseerde bruiloft maar willen jullie alles zelf regelen of hebben jullie simpelweg geen budget (meer) over voor een weddingplanner? Dan is deze workshop een top idee!

Samen met jullie en andere brides, grooms of ceremoniemeesters to be doorlopen we in een 3 uur durende workshop alle stappen van de organisatie van jullie bruiloft. Van het draaiboek, de tijdsplanning, het uitzoeken van de leveranciers (waaaaar begin je??), praktische zaken en valkuilen, de gastenlijst, enzovoort. Ik neem jullie mee in de wereld van het weddingplannen waardoor jullie op een ontspannen en zelfverzekerde manier jullie eigen big day kunnen plannen en natuurlijk beleven. Natuurlijk is er ook heel veel ruimte om vragen te stellen!

Deze workshop is natuurlijk ook een heel tof cadeau aan jullie ceremoniemeester zodat hij of zij ook goed voorbereid aan de slag kan!

Voorafgaand aan de workshop krijgen jullie al materiaal opgestuurd zodat jullie goed voorbereid binnenkomen en al vragen klaar kunnen hebben zodat we die tijdens de middag kunnen behandelen.

Tijdens de workshop worden jullie natuurlijk voorzien van lekkere sweets en genoeg te drinken.

DATA:
Zondag 18 februari 2018 – Plek voor 8 personen – sluitingsdatum inschrijving 4 februari
Zaterdag 17 maart 2018 – Plek voor 8 personen – sluitingsdatum inschrijving 3 maart
TIJD:
13:30 – 16:30

KOSTEN:
€55 per persoon voor een 3 durende workshop en toffe goodie bag

LOCATIE:
Ohlala Weddings HQ
Loevestein 33, Ede
Parkeren kan voor de deur.

AANMELDEN:
Staan jullie al te springen? Aanmelden kan via ingeborg@ohlala-weddings.nl o.v.v. ‘Workshop’ en de datum waarop jullie willen meedoen.
N.B. de workshop gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen (minimaal 5 personen)

ThePerfectWedding.nl

Ohlala Weddings 9.9 out of 18 reviews