Real Ohlala WeddingsAlle foto’s welke jullie op deze website zien zijn van echte Ohlala bruiloften of styled shoots. Real weddings dus!
Bekijk hieronder de reacties van mijn happy couples.

Eva & Max – 06-07-2018 | Styling & bloemstyling

© Esther van Geenen Photography

Lieve Ingeborg,

Nog even om je te bedanken. Het was een prachtige dag, ook dankzij jou. Je hebt onze dag prachtig gestyled. Het begon al bij het bruidsboeket, WAUW! Na de eerste afspraak wisten wij gelijk dat we jou wilden als onze stylist. Om het in het thema te houden, het was liefde op het eerste gezicht. Je had gelijk voor ogen wat wij wilden. Echt heel erg bedankt voor alles!! We wensen jou veel goeds, liefde, geluk en heel veel bruiloften toe.
Je bent een mooi mens!

Liefs, Eva en Max

Bjorn & Vivivanne – 29-06-2018 | Styling & Ceremoniemeester

© Ik trouw van jou

Positive|Helpful|Professional| Dit zijn zomaar drie eigenschappen van Ingeborg die als eerste in ons opkomen. Voor ons was het een must om een externe ceremoniemeester te zoeken. En na het kennismakingsgesprek was de keuze meteen gemaakt. Ingeborg heeft inmiddels vele bruiloften gedaan en hiermee veel ervaring opgedaan. En dat is te merken, ze geeft advies en tips waar nodig. Op onze huwelijksdag heeft ze onze locatie ook gestyled. We hebben telefonisch doorgenomen hoe we het voor ogen hadden. En ik kan je vertellen, niemand had het niet beter kunnen doen. Het was prachtig opgezet allemaal! Ze heeft oog voor detail en speelt goed in op wat de mensen haar vragen. Zelf hebben we zó kunnen genieten van onze dag mede dankzij Ingeborg die alles uit handen heeft genomen. Zelfs bij onze gasten viel ze op; ‘Leuke meid!’, ‘die weet wel van aanpakken’, ‘stelt zich professioneel op’. En inderdaad volgens mij heeft ze geen seconde stil gezeten, ze was de hele tijd in de weer met/om van alles. Wij zijn alleen maar blij dat we Ingeborg als ceremoniemeester hebben aangesteld. En niet iemand in onze familie/vriendenkring. Het is een serieuze taak en je wilt toch dat iedereen optimaal kan genieten. Wil je jullie dag onbezorgd doorkomen? Dan raden wij je aan om in contact te gaan met Ohlala Weddings.

Meer lezen over de bruiloft van Bjorn en Vivianne? Kijk hier!

Lieke & Martijn – 19-5-2018 | Ceremoniemeester

© Beyond Light Fotografie

Gelijk toen we ons verloofden wisten we dat we een professionele ceremoniemeester wilden, omdat iedereen net zo moest kunnen genieten als wij.
Na het eerste supergezellige gesprek waarvoor we van Rotterdam naar Ede zijn gekomen wisten we: we hoeven niet verder te zoeken, onze ceremoniemeester hebben we gevonden! De verdere voorbereiding liep heel soepel en Ingeborg weet gewoon echt wat ze doet! Aan alles was gedacht bij ons laatste gesprek en op de dag zelf hebben we alles los kunnen laten en onze gasten ook! Ingeborg en collega Tessa hadden het allemaal onder controle. We zijn enorm blij dat we bij Ohlala Weddings terecht zijn gekomen en hebben ook echt plezier gehad aan de gesprekken in de voorbereiding! Heel erg bedankt voor alles lieve meiden!!

L&M – 5-5-2018 | Ceremoniemeester

©

Eén van de eerste dingen die wij hebben gedaan na onze verloving is op zoek gaan naar een professionele ceremoniemeester, omdat wij onze vrienden niet wilden belasten met ‘regeldingen’ tijdens ons huwelijk. We zagen de (duidelijke) website van Ohlala en dat sprak ons aan. Onze eerste ontmoeting met Ingeborg was heel plezierig. Ze heeft een vrolijk en open karakter. In de aanloop van ons huwelijk is de datum, de locatie én de indeling totaal veranderd, maar dat was voor Ingeborg geen punt. Sterker nog, soms twijfelde ik over dingen en die kon ik dan altijd even aan haar vragen. Ingeborg is op 5 mei ceremoniemeester geweest bij ons huwelijk en heeft dat fantastisch gedaan. Zij ziet wat er moet gebeuren en is niet bang om even de microfoon te pakken als dat nodig is. En als we last-minute iets veranderen zoals foto’s maken, dan is dat geen punt; Ingeborg is flexibel. ‘Achter de schermen’ deed ze veel, maar zorgde er ook nog eens voor dat onze kinderen aten 🙂 We zijn echt superblij dat Ingeborg er bij was, want je wilt toch je vrienden niet teveel belasten met allerlei zaken, die wil je juist bij het diner en de belangrijke momenten hebben. Toen wij bijvoorbeeld in de kerk waren heeft Ingeborg geregeld dat op de locatie alle bloemen en ballonnen er waren, de taart klaarstond, de tafelschikking klaar was etc. Ingeborg als ceremoniemeester was een hele goede keuze. Daarnaast is ze ook nog eens een leuke gast op je huwelijk!

W&N – 28 april 2018 | Ceremoniemeester, styling & bloemstyling

© Yes I Do photography

Lieve Ingeborg & Tessa,

We hebben een geweldige dag gehad en zonder jullie was dat natuurlijk nooit gelukt! We hebben veel complimenten gehad op al het moois dat jullie gemaakt hadden en het zag er inderdaad prachtig uit! Het was een mooie, relaxte en onvergetelijke dag. Dank jullie wel!

Veel liefs!

Peggy & Aida – 22 december 2017 | Styling & Bloemstyling

© Marloes Niemeijer Fotografie

Twijfelen jullie? Echt niet doen!! Ongeveer 4 maanden voor de bruiloft hebben wij besloten toch een styliste te nemen en dit is de beste beslissing ooit  Door het fantastische werk van Ingeborg en Anne.

De communicatie vooraf ging heel vloeiend, Ingeborg snapte precies wat wij voor ogen hadden. Op de dag zelf was iedereen echt gast en wij het stralende middelpunt. De locatie was super mooi aangekleed, de bloemen helemaal in stijl 

Ik vind het jammer dat onze dag voorbij is, maar we hebben een super herinnering. Ingeborg is super om mee samen te werken en ik raad iedereen aan om haar in te huren!

B&A – 1 december 2017 – Ceremoniemeester

© In beeld met Floor

Hoi Ingeborg, Nogmaals dank voor je top inzet afgelopen vrijdag. Was een super dag.

N&R – 30 september 2017 | Bloemstyling

© Lott’s Photography

Wat hebben wij een mooie dag gehad, dankzij jouw bloemen! Echt…super!

Hilde & Stijn – 29 september 2017 | Styling & Bloemstyling

© Kim Vulders Fotografie

Hi Ingeborg!

Dankjewel! We hebben echt genoten van de dag en wat zag alles er FANTASTISCH uit! Echt ongelooflijk mooi :-).

 

G&G – 21 september 2017 | Bloemstyling

© Nelleke Stark Fotografie


Ha Ingeborg, We willen je nogmaals bedanken voor de toffe gesprekken, creatieve input en de mooie creaties die je hebt gegeven. Wat waren de bloemen ontzettend mooi! We willen je absoluut aanbevelen bij anderen!

 

L&M – 2 september 2017 | Ceremoniemeester

© Knowme Fotografie

De bruiloft was geweldig!!! We hebben zo’n mooie dag gehad. Het is allemaal veel te snel gegaan, maar we hebben hele mooie herinneringen om van na te genieten.

Ans & Marc – 2 september 2017 | Styling & Bloemstyling

© Dajafotografie

Lieve Ingeborg, mede door de styling was het een prachtige dag!

 

L&G – 31 augustus 2017 | Ceremoniemeester

© Odiza Fotografie

Wij hebben een prachtige dag gehad en ook als we nu de video en foto’s zien, zijn wij nog zo blij.
Dank je wel voor je hulp vooraf en op de dag.
N&R – 11 augustus 2017 | Weddingplanner & Bloemstyling
Ingeborg je was fantastisch!!!! Onwijs bedankt. Wij gaan lekker nagenieten, taart eten, kaartjes lezen, van de kids genieten en plantjes planten. Heel veel liefs en je hebt van onze mooie dag een prachtige dag gemaakt die perfect was van het begin tot het eind.
L&T – 1 juli 2017 | Ceremoniemeester

© Knowme Fotografie

Lieve Ingeborg en Tessa, Wij hebben ontzettend genoten van het waanzinnige feest afgelopen zaterdag! Alles klopte gewoon: het weer zat mee, hele fijne, relaxte sfeer, het eten, goede organisatie etc etc. Echt heel fijn en dat natuurlijk ook door jullie soepele en geruisloze organisatie!!
Heel veel dank daarvoor!!!

J&Y – 23 juni 2017 | Ceremoniemeester

©

Lieve Ingeborg en Tessa, bedankt voor jullie hulp, tips en het meedenken voorafgaand aan onze dag. En, bovenal dat wij vrijdag echt nergens aan hebben hoeven denken en echt van elk moment hebben kunnen genieten! Tessa was heel prettig aanwezig en alles liep gesmeerd! Wij raden alle aanstaande bruidsparen Ingeborg en Tessa dan ook aan!

M&J – 23 juni 2017 |  Bloemstyling

© Bemind Fotografie

© Bemind Fotografie

Lieve Ingeborg,
Wauw, we zijn getrouwd! Het was echt een prachtige dag, PERFECT gewoon. En jouw mooie bloemen hebben daar zeker een grote bijdrage aan geleverd 🙂 🙂 Dat je goed bent in je werk hadden we natuurlijk al gezien, maar dit overtrof alsnog onze hoogste verwachtingen. Het boeket, de bloemstukken, alles was echt te gek! En het knalt van de foto’s, precies wat we in ons hoofd hadden!
Bedankt voor alles. We vonden het heel prettig met je samen te werken, qua communicatie en mogelijkheden, je hebt zo goed aangevoeld wat het moest worden: helemaal top! 🙂

G&J – 2 juni 2017 | Styling & Bloemstyling

©20 Watt Fotografie

©20 Watt Fotografie

Ingeborg heeft onze trouwlocatie nog mooier versierd dan wij ooit durfden te dromen!
Wij (en dit horen wij ook terug van onze gasten) hadden echt het idee dat wij in een sprookje waren beland.
Zo knap hoe zij onze smaak en onze aanwijzingen tot zo iets moois heeft weten te maken!

J&F – 30 september 2016 | Ceremoniemeester & Bloemstyling

© Fotostudio Selijn

© Fotostudio Selijn

Of je Ingeborg van Ohlala Weddings moet inhuren voor je trouwdag? Zeker weten!
In eerste instantie was het niet onze bedoeling om een professionele ceremoniemeester in te schakelen, maar helaas kwamen we wel in zo’n situatie terecht. Toen was het helaas, maar eenmaal kennis gemaakt en achteraf zijn we maar wat blij met de inzet van Ingeborg want wat is het heerlijk om alles die dag uit handen te kunnen geven en je gasten volledig te kunnen laten meegenieten van de trouwdag.

Ingeborg is een schat van een meid die heel goed door heeft wat je smaak is en hoe je het graag wil hebben op je trouwdag. Ingeborg heeft dat echt naadloos aangevoeld waardoor het er op de dag zelf allemaal prachtig uit heeft gezien. Ze zette de puntjes op de i! Achteraf gezien vroegen we onszelf af of we Ingeborg veel gezien hebben op onze trouwdag. Nee, eigenlijk niet en dat is juist heel goed. Ingeborg ging op in onze gasten en was heel natuurlijk onderdeel van onze bruiloft. Ze regelde alles als vanzelf en sloot goed aan bij de wensen van ons en onze gasten en heeft oog voor detail. Ze is op een prettige bescheiden manier aanwezig en heeft veel zorg gehad voor ons als bruidspaar. Tussendoor even checken of we ons goed voelden, of we iets nodig hadden.
Ingeborg was niet alleen onze ceremoniemeester maar heeft ook de bloemen geregeld en wat waren de bloemen werkelijk prachtig! Kort onze wensen besproken en het sloot wederom naadloos aan bij hoe we het in gedachten hadden. Perfect passend bij de uitstraling van de jurk en onze trouwomgeving.

Al met al hadden we dus echt niet anders gewild en zouden we Ingeborg aan iedereen aanraden! Bedankt Ingeborg, je bent een topper!

Voor meer foto’s: kijk hier!

C&T – 16 september 2016 | Weddingplanning

© Bernard de Fotograaf

© Bernard de Fotograaf

Ingeborg heeft als weddingplanner onze hele bruiloft tot in de puntjes geregeld. De uitnodigingen, het persoonlijke logo en de styling waren prachtig. In de styling heeft Ingeborg oog voor detail en ze is super creatief met bloemen. Ingeborg is vriendelijk, spontaan, toegankelijk en hield rekening met al onze wensen. Hierdoor was het echt onze dag en dat kregen we ook terug van onze gasten. Ook toen plotseling de trouwlocatie veranderd moest worden, was Ingeborg flexibel en dankzij haar tips hebben we een nog mooiere locatie gevonden. Zelfs de ochtend na de bruiloft werden we verrast door een mooi gedekte ontbijttafel en een doos met taartjes in de koelkast. Heerlijk! Wij zouden Ingeborg aan iedereen aanraden. Het is een feestje om zo zorgeloos naar je bruiloft toe te leven en de dag zelf echt alleen maar te genieten. Ingeborg, nogmaals heel erg bedankt! Onze bruiloft was prachtig en de herinneringen blijven voor altijd.

Voor meer foto’s: kijk hier!

E&E – 12 augustus 2016 | Styling

© Trouwdag in beeld

© Trouwdag in beeld

Wat waren wij blij met de hulp van Ingeborg! De styling was volledig in lijn met onze wens en Ingeborg heeft er voor gezorgd dat de trouwlocatie de sfeer uitstraalde waar wij naar op zoek waren en daarmee werd de locatie ook echt van ons. Ingeborg is bijzonder prettig in de omgang, de communicatie met haar verloopt prettig en snel en de input van Ingeborg is helder en fris. We zijn blij dat we voor Ohlala Weddings hebben gekozen en ik zou haar bij iedereen aanraden, zeker wanneer je net even meer van je trouwdag wilt maken dan standaard.

L&V – 16 juli 2016 | Ceremoniemeester

© Renske Meinema Fotografie

© Renske Meinema Fotografie

Lieve Ingeborg en Tessa, echt super wat jullie voor ons op onze dag hebben gedaan! Ohlala Weddings is professioneel en persoonlijk tegelijkertijd. Op onze dag hebben jullie er voor gezorgd dat alles soepel is verlopen. We hebben Ingeborg vlak voor onze bruiloft benaderd om als ceremoniemeester op onze bruiloft aanwezig te zijn. Het contact verliep gelijk erg prettig en er was direct een klik. Wij kozen voor een professionele ceremoniemeester, zodat onze eigen ceremoniemeesters van de dag zelf konden genieten. En wat was het een top dag en feest! Dus als je wilt dat iedereen kan genieten van jullie dag en je nog een paar professionele tips kunt gebruiken dan zou ik zeker Ohlala Weddings benaderen.

F&R – 9 juli 2016 | Ceremoniemeester

© 2rings Trouwfotografie

© 2rings Trouwfotografie

Voor onze bruiloft hadden we Ohlala Weddings pas last-minute ingeschakeld omdat we toch een professionele ceremoniemeester voor de trouwdag wilden hebben. Ondanks dat ze niet bij de vroege voorbereidingen betrokken was, begreep ze precies onze wensen en vragen.
Ingeborg is een heel prettig persoon in de omgang, zowel met ons als met de gasten. Ze heeft alles op een vlotte manier geregeld zonder al te duidelijk aanwezig te zijn. Ze is enthousiast, flexibel, niet beroerd om de handen uit de mouwen te steken, denkt vooruit en proactief mee, nette afwikkeling, kortom alleen maar positief!!! Daardoor konden wij heel ontspannen van onze trouwdag genieten.
De website geeft goed weer Ohlala Weddings voor staat. Als je van die stijl houdt, dan zouden we haar zeker aanraden!

T&R – 11 juni 2016 | Ceremoniemeester & Weddingstyling

© Camilla Antunes Fotografia

© Camilla Antunes Fotografia

We have no words to thank you for all you have done to us! We had an amazing day. Everything was perfect! Dank je wel!!!

S&R – 23 april 2016 | Ceremoniemeester

© Studio Damon

© Studio Damon

Wat hebben wij genoten op onze trouwdag. Echt GE-WEL-DIG! Dankzij jou is alles in goede banen geleid. We zijn echt heel blij dat we de keus voor Ohlala Weddings gemaakt hebben. We hebben veel complimenten gekregen over jou en jouw inzet was helemaal geweldig!

C&C – 16 april 2016 | Ceremoniemeester & Weddingstyling
Omdat wij op andere huwelijken hebben gezien dat de taken van een (of meerdere) ceremoniemeester(s) best omvangrijk kunnen zijn en dit er voor zorgt dat degenen die de taken hiertoe op zich hebben genomen, zelf niet echt van het huwelijksfeest kunnen genieten, zijn wij op zoek gegaan naar een “externe” ceremoniemeester. Ons oog viel hierbij op Ingeborg van Ohlala Weddings en wij hebben contact met haar opgenomen. Na het kennismakingsgesprek waren we er, mede gezien haar ervaringen, van overtuigd dat zij het werk van een ceremoniemeester perfect op zich zou kunnen nemen. Tijdens de voorbereidingen was ze altijd goed bereikbaar voor overleg en verzoeken en dat gaf zeker voor ons als aanstaand bruidspaar veel rust. Omdat wij direct veel vertrouwen in Ingeborg hadden en het contact met haar goed was, hebben wij haar ook gevraagd de styling van ons huwelijk te verzorgen. Ze nam al onze wensen goed op, ook toen we vóór ons huwelijk tweemaal op de huwelijkslocatie hebben afgesproken waarbij ook overleg plaatsvond met de vertegenwoordigers van onze trouwlocatie. Op ons huwelijksdag zag het er allemaal piekfijn uit: de entree, de zaal waar het huwelijk werd gesloten, de zaal waar het diner plaatsvond, en de feestzaal waren verfraaid met de bloemen(stukken), vazen, borden, ballonnen, linten etc. die wij hadden uitgekozen. Dat gaf zeker een persoonlijke touch aan onze huwelijkslocatie, dat in lijn was met onze eerder verstuurde huwelijksuitnodigingen en dergelijke. Op ons huwelijksdag is alles op rolletjes verlopen, wij hadden nergens omkijken naar en konden vol van ons feest genieten. Tijdens de dag was zij het aanspreekpunt voor het personeel van de huwelijkslocatie, gasten en onszelf. Wij zouden Ingeborg zeker aan anderen kunnen aanraden als ceremoniemeester en voor het verzorgen van de styling van het huwelijk!

B&W – 10 april 2016 | Ceremoniemeester

© Nynja Dudok van Heel

© Nynja Dudok van Heel

Ingeborg was onze ceremoniemeester. Bij het kennismakingsgesprek hadden we direct een goed gevoel, drong zich niet op met eigen ideeën, maar luisterde goed naar onze wensen en had fijne aanvullende tips. We hadden zelf een redelijk beeld van hoe we eea wilden hebben, o.a. regelden we zelf de styling (wat ze ook voor je kan doen), dus voor ons was alleen ceremoniemeesterschap nodig.

Tussen dat moment en de trouwdag was de communicatie top. Ook over afwezigheid ivm vakantie, hoe en wanneer ze bereikbaar was, en wat ze wanneer voor ons zou doen,…. helemaal super! Ook kregen we van de gasten terug die haar hadden benaderd dat ze zo leuk had gereageerd op hun vragen!

De dag zelf vervulde ze haar rol zoals ze is, fijn, betrouwbaar, met een grap en toch ook directief om te zorgen dat iedereen wel weer op tijd beweegt zodat het programma niet in de war raakt. In ons geval wel een uitdaging gezien de grote groepen, twee locaties en activiteiten onderweg. Mede om dit te tackelen heeft ze in overleg ook een tweede ceremoniemeester ingehuurd, (Tessa) ook helemaal prima!

Kortom: wij zijn fan, en bevelen haar absoluut aan! Sowieso ga in ieder geval het kennismakingsgesprek aan!

E&M – 12 december 2015 | Weddingstyling

© FIH Fotografie

© FIH Fotografie

Wat een fantastisch werk heb jij afgeleverd!!! De prachtige aankleding maakt het echt helemaal af! Perfecte setting voor ons droomhuwelijk. Wij hebben echt met volle teugen genoten! Bedankt!

Voor meer foto’s: kijk hier!

A&R – 12 september 2015 | Ceremoniemeester + Weddingstyling

© Yes I Do Photography

© Yes I Do Photography

Lieve Ingeborg.
Woorden schieten te kort om je te bedanken voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Je hebt het een echt A&R sausje gegeven. Wow, wat ben je een gepassioneerde, lieve vakvrouw. We zullen je nooit vergeten. Onze vrienden en familie zullen je nooit vergeten. DANK-DANK-DANK-Dankjewel.

Voor meer foto’s: kijk hier!

H&M – 5 juni 2015 | Weddingplanner + Bloemstyling

© Bemind Fotografie

© Bemind Fotografie

Het zag er echt zo mooi uit! Echt zo geweldig!het leek wel net uit een bruidsmagazine te komen net als de rest van de dag.
We zijn je echt zo dankbaar voor deze geweldige dag die door je humor, je visie, je tomeloze geduld,je geweldige styling, je stalen zenuwen, je geweldige organiseer skills tot een geweldig succes hebben geleid.
Hoe vaak we naast dat we hoorden dat wij er geweldig uitzagen hebben gehoord hoe de lokatie er uit zag…
Wij zijn je echt zo enorm dankbaar…

Voor meer foto’s: kijk hier!