Over ons

Hi!

Ik ben Ingeborg Keukens, sinds 2014 de supertrotse eigenaresse van Ohlala Weddings. Tijdens mijn studie aan de Hogere Hotelschool ben ik gevraagd om de bruiloft van een van mijn vrienden compleet te organiseren. Natuurlijk vond ik dat fantastisch om te doen! Ik haal enorm veel plezier uit organiseren, dingen regelen en natuurlijk creatief bezig zijn. Tijdens het organiseren van mijn eigen bruiloft kwam ik tot de conclusie dat het plannen van bruiloften iets is waar ik mijn werk van wilde maken! Eerst uitgebreide fantasieën, ideeën en ‘hoe zou het zijn als?’, en toen de stap gezet. Ohlala Weddings was geboren! Inmiddels heb ik al tientallen bruiloften mogen organiseren, stylen of bij mogen assisteren en ik ga het alleen maar leuker en leuker vinden.

Ik wil er voor zorgen dat elk bruidspaar welk ons vraagt om hen te helpen echt een supertoffe en unieke bruiloft heeft, waar iedereen nog heel erg lang over na zal praten. Samen met jullie zorgen wij er voor dat dit gaat lukken!

En ik werk niet alleen! Wil je zien wie erg nog meer deel uitmaken van Ohlala Weddings? Kijk hieronder!

Hopelijk tot snel!

xxx

Ingeborg

Ps: De weddingclip, gemaakt door The Dreamers is van mijn eigen bruiloft op 16 mei 2014. Love it!
En mijn bruiloft is begin 2015 verkozen tot 1 van de 10 mooiste real weddings op ThePerfectWedding.nl! Mijn real wedding.

INGEBORG IN EEN PAAR WOORDEN
– Chocolate lover
– Creatieveling, glitters! Overal!
– Genieter (tot genieten van de kleinste dingetjes!)
– En zoals te zien in mijn weddingclip lach ik graag, en VEEL!
 

Tessa
Wat begon met een mailtje van Tessa met de vraag of ze eens langs mocht komen om het over het beroep Weddingplanner te hebben is inmiddels uitgegroeid tot een superleuke toevoeging aan Ohlala Weddings. Bij bruiloften op dezelfde dag, grote bruiloften of eentje op verschillende locaties is Tessa to the rescue! Met haar ervaring binnen de trouwbranche, haar vrolijkheid, gastvrijheid en geweldige oog voor detail en styling is ze een feestje om bij jullie bruiloft te hebben.

TESSA IN EEN PAAR WOORDEN
– Ballonnen en confetti
– Cappucino en choclade lover (geen wonder dat we zo goed bij elkaar passen)
– Oog voor detail
– Een en al vrolijkheid

Volg Ohlala Weddings op Facebook voor inspiratie, updates en leuke acties.
Pinterest

Facebook