F.A.Q.

Werken jullie als weddingplanner door heel Nederland?
Yessss! Ons kantoor is in Ede, Gelderland, maar wij verzorgen bruiloften door heel Nederland. Say what? Als jullie gaan trouwen in Bali/Curaçao/België/Verweggistan, wij gaan graag met jullie mee!

Wat kost dat?
Wij werken met vaste pakketten voor het ceremoniemeesterschap, de weddingstyling en het weddingplanning om te voorkomen dat we voor elk mailtje of telefoontje bij wijze van spreken weer een factuur moeten schrijven. De prijzen kan je hier vinden. Deze pakketten zijn gebaseerd op een ‘standaard’ bruiloft. Na een uitgebreide kennismaking maken we een complete offerte zodat jullie vooraf precies weten waar jullie aan toe zijn qua kosten. Voor de kosten van de styling of bloemen kan je het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. We adviseren daarom altijd om vooraf een bedrag in gedachten te hebben waar jullie je prettig bij voelen. Met dat bedrag gaan wij dan aan de slag om jullie bruiloft supermooi en onvergetelijk te maken!

Het kennismakingsgesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend!

Zijn de kosten voor de weddingstyling inclusief materiaal?
Nee, het stylingmateriaal komt erbij. Het tarief voor het weddinstyling is voor het maken van het stylingplan, het locatiebezoek, de zoektocht naar de tofste items en natuurlijk het opbouwen van de styling van jullie bruiloft. Wat dan wel weer handig is, is dat wij over een goede basis van heel mooie decoratie beschikken welke jullie tegen een laag tarief van ons kunnen huren.

Als we jullie als weddingplanner inschakelen, zijn jullie dan ook onze ceremoniemeester?
Ja! Dat zit bij het weddingplanner-pakket inbegrepen. Het gebeurt ook vaak dat een zus/vriendin/neef ook als ceremoniemeester benoemd wordt om de leuke dingen tijdens de voorbereidingen mee te maken. Dat is geen probleem en juist hartstikke gezellig! Op de dag zelf zullen we er dan wel voor zorgen dat hij of zij natuurlijk alleen maar de leuke dingen hoeft te doen en lekker met jullie mee kan genieten.

Mogen onze gasten ook contact met jullie opnemen?
Maar natuurlijk! Graag zelfs. Wanneer we jullie weddingplanner en/of ceremoniemeester zijn krijgen jullie een gepersonaliseerd e-mailadres waarop jullie gasten ons kunnen bereiken. Ze mogen ons natuurlijk ook altijd bellen.

En als jullie ziek zijn op onze bruiloft?
Gelukkig werken we met een heel fijn team waardoor er bij ziekte altijd iemand anders beschikbaar is. We hebben allemaal toegang tot alle benodigde bestanden en gegevens en kunnen zo dus zonder zorgen of problemen op elk moment inspringen!