Masterclass voor startende weddingplanners


Ben je net gestart of droom je ervan om als weddingplanner te gaan werken? Dan is deze masterclass (of workshop, mini-cursus, hoe je het ook wilt noemen) voor jou.

Na meer dan 60 bruiloften in 3 trouwseizoenen sta ik te popelen om mijn kennis en ervaring aan je door te geven zodat je een fantastische start kan maken met je nieuwe bedrijf. En nog belangrijker, ik zorg ervoor dat jij het wiel niet helemaal opnieuw in je eentje uit hoeft te vinden.

Tijdens deze masterclass krijg je niet alleen een load aan informatie om je bedrijf goed op te starten maar krijg je ook een uniek kijkje achter de schermen bij een ervaren weddingplanner en heb je de kans om al je vragen over alle aspecten van dit vak beantwoord te krijgen.

Wat gaan we allemaal bespreken:

– Waar begin je met het opstarten van je eigen bedrijf?
– Wat heb je allemaal nodig om te kunnen starten?
– Welke diensten wil je aanbieden?
– Hoe bouw je je prijzen op?
– Hoe kom je aan je klanten en hoe ga je op de juiste manier met ze om?
– Hoe ziet een werkdag eruit?
– Hoe regel je de administratie? (Offertes, overeenkomsten, facturen, enzovoort)?
– Hoe houd je structuur in je werk?
– Hoe bepaal je je huisstijl?
– Je eigen presentatie
– En nog veel meer…

Tijdens de masterclass wordt je natuurlijk goed verzorgd met lekkers, een goede lunch en genoeg te drinken.
Aan het einde van de masterclass krijg je een toffe goodiebag mee zodat je zelf rustig kunt bijkomen en nog lang kan nagenieten van deze dag.

Wanneer?

Op zaterdag 20 oktober 2018 van 10:00 tot 17:00.

Waar?

Ohlala HQ, Heelsumseweg 50 in Bennekom.

Kosten

€395,- excl. BTW

Wil je deelnemen?

Mail naar ingeborg@ohlala-weddings.nl of bel 06-43544762.

Let op, de workshop gaat alleen door bij minimaal vier deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is zeven. UPDATE: Er zijn voldoende aanmeldingen, dus hij gaat sowieso door!

Heb je al wat ervaring in het weddingplannen maar wil je toch nog wat hulp? Dan is 1-op-1 coaching heel fijn voor jou. Laat het mij weten als je daar meer info over wilt ontvangen!

Wanneer je je aanmeldt krijg je bij de bevestiging een factuur voor de betaling. Mocht het een maand voor de masterclass blijken dat er niet voldoende aanmeldingen zijn dan krijg je de betaling natuurlijk direct teruggestort.
Als je na betaling onverhoopt niet kan deelnemen kan je je plek bij de masterclass aan iemand anders doorgeven of doorverkopen.

Foto’s: Melike Doganbas

ThePerfectWedding.nl

Ohlala Weddings 9.9 out of 18 reviews